Rüyada siyah kedi ve fare görmek

Rüyada siyah kedi ve fare görmek emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, makam ve rütbe edineceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine inanılır.

Rüyada siyah kedi ve fare gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan şeyleri kabul etmemeniz durumunda duygularınız kontrolü ele alabilir.

Rüyada siyah kedi ve fare görmek zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, allah’ın kendisinden yana olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi ve fare ölüsü görmek eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kedi ve beyaz fare görmek başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, göreceği destekten dolayı moral bulacağına delalet eder.

Rüyada fare kedi görmek yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına inanılır.

Rüyada köpek kedi fare görmek başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına işarettir.

Rüyada kedi fareyi yerken görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına inanılır.

Rüyada kedi köpek fare görmek malların çoğalacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada evin içinde kedi ve fare görmek kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments