Rüyada evde fare ve kedi görmek

Rüyada evde fare ve kedi görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde fare ve kedi gördüyseniz:

  • Evinizde keyifli veya konforu arttırıcı değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada evde kedi fare görmek sorunlarının da son bulacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına işarettir.

Rüyada evde fare ve kedi görmek sürekli tartışacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına delalet eder.

Rüyada evde kedi ve fare görmek sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedi köpek fare görmek kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına inanılır.

Rüyada farenin kediyi kovaladığını görmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, rızkını kazanırken zorlanmayacağına tabir olunur.

Rüyada kediler ve fareler görmek bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedinin fare yakalamasını görmek rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına alamet eder.

Rüyada kedi ve fareler görmek onuruna ve şerefine leke süreceğine, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments