Rüyada fare gölgesi görmek

Rüyada fare gölgesi görmek başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, iş sahibi olunacağına, çok büyük ses getireceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fare gölgesi gördüyseniz:

  • Maddi, hukuki veya sağlıkla bağlantılı konular ön plana çıkıyor.

Rüyada fare gölgesi görmek süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına işarettir.

Rüyada ağaç gölgesi görmek kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağaç gölgesinde oturmak hastalıkların da kalıcı olmayacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada adam gölgesi görmek zorlukların çözüme kavuşacağına, kendisi ile baş başa kalacağına tabir olunur.

Rüyada gölge oyunu görmek maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah insan gölge görmek aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağacın gölgesinde oturmak o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına yorulur.

Rüyada cin gölgesi görmek kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments