Rüyada fare ezmek

Rüyada fare ezmek yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, yeni bir haneye sahip olacağına, malına gelecek zarara, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra allah’ın izni ile şifa bulacağına delalet eder.

Rüyada fare ezmek gördüyseniz:

  • İlerlemek istediğiniz konuları veya yapmak istediklerinizi netleştirmeniz durumunda maddi anlamda olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada fare ezdiğini görmek birikimlerine büyük zarar  geleceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada farenin başını ezmek ticari anlamda yön değiştireceğine, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada fareyi ezmek itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine işaret eder.

Rüyada farenin kafasını ezmek kendisine fazlaca kar getireceğine, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine işarettir.

Rüyada ayağıyla fare ezmek alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, yandaşı olan birinin vefat etmesine delalet etmektedir.

Rüyada fareyi ayakla ezmek aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fareyi ezdiğini görmek bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine işaret eder.

Rüyada fare ezmek günbegün kötüleşeceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments