Rüyada fareyi ayakla ezmek

Rüyada fareyi ayakla ezmek çok büyük mutluluk duyacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada fareyi ayakla ezmek gördüyseniz:

  • İstekleriniz konusunda ısrarcı olmalı, kimsenin söylediğine veya baskı koyduğu yöne göre ilerlememelisiniz.

Rüyada fareyi ayakla ezmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine delalettir.

Rüyada ayağıyla fare ezmek terfi alamayacağına, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine işaret etmektedir.

Rüyada fare kafası ezmek yeni işler yapılacağına, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada fare ezmek girilen yolda zarar edileceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına işaret etmektedir.

Rüyada fareyi ezdiğini görmek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada farenin kafasını ezmek geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada farenin başını ezmek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına inanılır.

Rüyada fare ezdiğini görmek aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments