Rüyada fareyi ezdiğini görmek

Rüyada fareyi ezdiğini görmek kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, o masumların bedduasını alacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, güzel ve mutlu günler yaşayacağına, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada fareyi ezdiğini gördüyseniz:

  • Gerilimi doğru yönetip kazanan taraf olabilirsiniz.

Rüyada fareyi ezdiğini görmek onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fare kafası ezmek hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, ağrı ve sancılarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada ayağıyla fare ezmek oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına alamet eder.

Rüyada fare ezdiğini görmek işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada farenin başını ezmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada fareyi ezmek ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine işaret etmektedir.

Rüyada fareyi ayakla ezmek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada farenin kafasını ezmek başkasının hakkına göz dikileceğine, parasız kalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments