Rüyada fareyi ezmek

Rüyada fareyi ezmek yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, şansının bahtının açılacağına, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına yorulmaktadır.

Rüyada fareyi ezmek gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi biliyorsunuz, planlarınızdan ödün vermemelisiniz.

Rüyada fareyi ezmek hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, güzel bir yola çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada farenin kafasını ezmek attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına tabir olunur.

Rüyada fareyi ayakla ezmek iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, giden birinin geri döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada farenin başını ezmek yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına yorulmaktadır.

Rüyada fare ezdiğini görmek dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada fare kafası ezmek adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına alamet etmektedir.

Rüyada fareyi ezdiğini görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine delalettir.

Rüyada ayağıyla fare ezmek borçlanılacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments