Rüyada fare ezdiğini görmek

Rüyada fare ezdiğini görmek hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, yolunda devam edeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına delalet eder.

Rüyada fare ezdiğini gördüyseniz:

  • Entelektüel zevklerinizi geliştirmek için etkinliklerde bulunmalı, aktif olmalısınız.

Rüyada fareyi ezmek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine delalet eder.

Rüyada fareyi ezdiğini görmek kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada farenin kafasını ezmek aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada farenin başını ezmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına delalet etmektedir.

Rüyada fareyi ayakla ezmek sıkıntıların bu sayede aşılacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına inanılır.

Rüyada fare kafası ezmek başarılarının ve zaferlerinin artacağına, yeni bir makama sahip olunacağına delalettir.

Rüyada ayağıyla fare ezmek sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına alamet etmektedir.

Rüyada fare ezmek kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments