Rüyada fare beslediğini görmek

Rüyada fare beslediğini görmek kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, gönül yaralarının iyileşeceği, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada fare beslediğini gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya evinizle ilgili bir değişim olumlu sonuçlar doğurabilir.

Rüyada beyaz fare beslemek planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada fare beslediğini görmek daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada fare beslemek yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Rüyada siyah fare beslemek hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, yapılan işte ustalaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada fareyi beslemek bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük yılan beslemek tövbe etmeye ya da islamla şereflenmeye, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bıldırcın beslemek bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz yılan beslemek hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments