Rüyada fareyi beslemek

Rüyada fareyi beslemek zenginlik getirecek adımlar atılacağına, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, kısmetlerinin bollaşacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada fareyi beslemek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin olanaklarını veya artılarını daha dikkatli gözlemleyebilirsiniz.

Rüyada beyaz fare beslemek bolluğun sürekli olacağına, zorlukları atlatacağına işarettir.

Rüyada fareyi beslemek ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına tabir olunur.

Rüyada fare beslediğini görmek yüzünü kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine delalettir.

Rüyada fare beslemek çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, iş projelerinin gerçek olacağına işaret eder.

Rüyada siyah fare beslemek güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine delalettir.

Rüyada fil beslediğini görmek sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder rüyada ev almak güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına yorulur.

Rüyada kumru beslemek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına işarettir.

Rüyada evde köpek beslediğini görmek güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, parasının ve malının da artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments