Rüyada fare beslemek

Rüyada fare beslemek başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, bol para kazanacağına, suç işleyeceğine, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada fare beslemek gördüyseniz:

  • İtibarınız artabilir.

Rüyada fare beslemek yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada fare beslediğini görmek tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, kişinin ağız tadına kavuşacağına delalettir.

Rüyada beyaz fare beslemek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine alamet eder.

Rüyada siyah fare beslemek diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına inanılır.

Rüyada fareyi beslemek şansın yüzüne güleceğine, vefasızlık ve haksızlık göreceğine yorulur.

Rüyada keçi beslediğini görmek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada karıncaları beslemek unvan sahibi olacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada evde köpek beslemek sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, adeta sinirden küplere bineceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments