Rüyada beyaz yılan beslemek

Rüyada beyaz yılan beslemek emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz yılan beslemek gördüyseniz:

  • Herkes sizi takip edebilir.

Rüyada beyaz yılan beslemek zenginliğe kavuşacağına, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına delalettir.

Rüyada yılanı evde beslemek eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine işarettir.

Rüyada siyah yılan beslemek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, işlerinin hemen hallolacağına delalettir.

Rüyada yılanı beslemek helal kazanca sahip olunacağına, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yavru yılan beslemek yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılan beslemek uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada küçük yılan beslemek onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada evde yılan beslemek kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments