Rüyada büyük yılan beslemek

Rüyada büyük yılan beslemek eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, hayır duaları alacağına, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına delalet eder.

Rüyada büyük yılan beslemek gördüyseniz:

  • Cinsel olarak çekicisiniz.

Rüyada büyük yılan beslemek kazancının epey düşeceğine, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada siyah yılan beslemek arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına işarettir.

Rüyada küçük yılan beslemek maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, daha güçlü bir hale geleceğine yorulur.

Rüyada evinde yılan beslemek bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, masrafların altında kalacağına delalettir.

Rüyada su yılanı beslemek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil yılan beslemek özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına yorulur.

Rüyada yılan beslemek çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz yılan beslemek sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments