Rüyada beyaz fare beslemek

Rüyada beyaz fare beslemek büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, çekilen hasretin biteceğine, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, ekmeğin ve paranın da artacağına, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, yeni iş fırsatları yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz fare beslemek gördüyseniz:

  • Erkekseniz şef veya patron gibi üzerinizde bulunan birisi ile anlaşmazlıklarınız olabilir.

Rüyada beyaz fare beslemek parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına işaret eder.

Rüyada fare beslemek yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, geleceğin güzelliklerle dolacağına delalettir.

Rüyada fare beslediğini görmek çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, sağlığının geri geleceğine alamet eder.

Rüyada siyah fare beslemek bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada fareyi beslemek hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına işarettir.

Rüyada beyaz kuzu beslemek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine delalettir.

Rüyada beyaz güvercin beslemek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine inanılır.

Rüyada beyaz at beslemek onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments