Rüyada fare avladığını görmek

Rüyada fare avladığını görmek belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, refah düzeyinin artacağına, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine delalet eder.

Rüyada fare avladığını gördüyseniz:

  • Aşırı gerginlikler ya da ihmal sağlığnızı olmusuz yönde etkileyebilir.

Rüyada fare avlamak iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine yorulmaktadır.

Rüyada fare avladığını görmek ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına alamet eder.

Rüyada büyük balık avladığını görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpek balığı avlamak ayrıcalık elde edeceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde ördek avlamak hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına delalet eder.

Rüyada oltayla balık avlamak rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tilki avlamak uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine yorulur.

Rüyada gemide balık avlamak engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments