Rüyada büyük balık avladığını görmek

Rüyada büyük balık avladığını görmek hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, gün sayacağına, adeta sinirden küplere bineceğine tabir olunur.

Rüyada büyük balık avladığını gördüyseniz:

  • Sevdiğinizden beklentileriniz gerçekleşmediğinde hırçınlaşabilirsiniz.

Rüyada büyük balık avladığını görmek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa delalet eder.

Rüyada büyük balık avlamak destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balık avlamak eşlerinin kapanacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bulanık suda balık avlamak kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına alamet eder.

Rüyada yunus balığı avlamak elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına tabir olunur.

Rüyada gölde balık avlamak kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, mesleğinde uzmanlık yapacağına delalet eder.

Rüyada elle balık avlamak hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine işaret eder.

Rüyada zıpkınla balık avlamak kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments