Rüyada tilki avlamak

Rüyada tilki avlamak yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, ömrünün uzun olacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tilki avlamak gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermeniz durumunda kendinizi zayıf veya zor bir duruma düşürebilirsiniz.

Rüyada tilki avlamak hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine inanılır.

Rüyada beyaz tilki görmek aile hayatına adım atılacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızıl tilki görmek hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine delalettir.

Rüyada kırmızı tilki görmek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada konuşan tilki görmek evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına yorulur.

Rüyada tilkinin kovaladığını görmek iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine tabir olunur.

Rüyada tilki yemek zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tarlada tilki görmek istediği zaman yeni işler kurabileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments