Rüyada fare avlamak

Rüyada fare avlamak hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, evlatlarından hayır bulacağına, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, hanesinin bollukla dolacağına, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada fare avlamak gördüyseniz:

  • Evde ya da ailede ek sorumluluklar söz konusu olabilir.

Rüyada fare avladığını görmek hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada fare avlamak iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada aslan avlamak zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, çok büyük zararlar edeceğine işarettir.

Rüyada balık avladığını görmek alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, işlerinin düzeleceğine işarettir.

Rüyada hayalet avlamak eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, kötülüklerden uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada inek avlamak aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine inanılır.

Rüyada mızrakla balık avlamak sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına delalettir.

Rüyada geyik avladığını görmek iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments