Rüyada gemide balık avlamak

Rüyada gemide balık avlamak sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, güçlükle elde edilecek başarı, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine tabir olunur.

Rüyada gemide balık avlamak gördüyseniz:

  • Sıkıntı yaşamak istemiyorsanız, uzlaşmacı olmanın veya olayları espriyle karışık yönlendirmeye çalışmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada gemide balık avlamak çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına yorulur.

Rüyada büyük balık avladığını görmek kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine işaret eder.

Rüyada birinden balık avladığını görmek müjdeli bir haber alacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada balık avlamak işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada derede balık avlamak gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına alamet eder.

Rüyada birinin balık avladığını görmek işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına delalettir.

Rüyada büyük balık avlamak çok farklı bir kişi olacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bulanık suda balık avlamak sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments