Rüyada apartmanın sallandığını görmek

Rüyada apartmanın sallandığını görmek zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı haberler alacağına, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada apartmanın sallandığını gördüyseniz:

  • Duygusal konularda herhangi bir karar vermekten kaçınmalısınız.

Rüyada apartmanın sallandığını görmek mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada apartman daireleri görmek başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada apartmanların yıkıldığını görmek gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz apartman görmek sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada apartmanın yıkıldığını görmek borçlanıp, hasta olacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada apartman tepesine çıkmak aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada yıkılan apartmanlar görmek onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı apartman görmek kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, psikolojik olarak toparlanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments