Rüyada apartmanın yıkıldığını görmek

Rüyada apartmanın yıkıldığını görmek duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, iş hayatında saygı göreceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada apartmanın yıkıldığını gördüyseniz:

  • Kendinizi sonuca ulaşmış sayarsanız herşey birden bire ters dönebilir.

Rüyada yıkılan apartmanlar görmek huzurlu günlerin uzaklaşacağına, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada apartman yıkılmasını görmek dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada apartman yıkıldığını görmek tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada apartmanın yıkıldığını görmek hayırlı bir hayat süreceğine, fakirlerin güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada apartmanların yıkıldığını görmek çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine yorulur.

Rüyada yıkılan apartman görmek var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, rakiplerin teker teker alt edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir apartmanın yıkıldığını görmek sorunların tamamen biteceğine, kazançların artacağına işaret eder.

Rüyada apartman yıkılması görmek huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments