Rüyada kendi apartmanını görmek

Rüyada kendi apartmanını görmek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, hastaysa şifa bulacağına, bahtının ve geleceğinin açık olacağına, hasta ise şifa bulacağına, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi apartmanını gördüyseniz:

  • Sorunların çözümünü sağlamaya yarayabilecek belli bilgilere ulaşmak için uğraşabilirsiniz.

Rüyada apartmanların yıkılmasını görmek en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine delalet eder.

Rüyada büyük apartmanlar görmek eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine işarettir.

Rüyada apartman site görmek büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına tabir olunur.

Rüyada apartmandan aşağı bakmak yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yıkık apartman görmek işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına inanılır.

Rüyada yeni yapılmış apartman görmek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına işaret eder.

Rüyada apartmandan bakmak eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada apartmana bakmak büyük üzüntüler yaşayabileceğine, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments