Rüyada mavi apartman görmek

Rüyada mavi apartman görmek daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, ilerleyemeyeceğine, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine tabir olunur.

Rüyada mavi apartman gördüyseniz:

  • Bir iş birliğinizde ipleri elinizde tutmanız gerekiyor.

Rüyada mavi apartman görmek eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada apartmanın üstüne çıkmak çekilen yükün hafifleyeceğine, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına tabir olunur.

Rüyada apartmanın tepesine çıkmak kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, sürekli ağlamaklı olacağına delalettir.

Rüyada apartman dairesine taşınmak gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına rivayet eder.

Rüyada apartmanın merdiveninden inmek endişelerin sona ereceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada yıkılan apartmanlar görmek devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına delalet eder.

Rüyada apartman merdiveninden inmek onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada apartmanın en üst katında oturmak rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, yoluna pek çok engelin çıkacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments