Rüyada apartmanın yandığını görmek

Rüyada apartmanın yandığını görmek ömür boyu devam edeceğine, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine tabir olunur.

Rüyada apartmanın yandığını gördüyseniz:

  • Endişelerinizi bir kenara bırakıp ilerlemelisiniz.

Rüyada apartmanın yandığını görmek bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada apartmandan aşağı düşmek uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, üzüntüden sonra ferahlamaya rivayet eder.

Rüyada apartmanda merdiven çıkmak hayatının zorlaşacağına, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada apartman sitesi görmek yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz apartman görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, kısmetinin ve bahtının kapanacağına alamet eder.

Rüyada apartman içi görmek kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada apartmanlar görmek maddi olarak zorluk çekileceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine işaret eder.

Rüyada apartmanın en üst katında oturmak gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments