Rüyada apartmanda kaybolmak

Rüyada apartmanda kaybolmak kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, ün yapmayı başaracağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine alamet eder.

Rüyada apartmanda kaybolmak gördüyseniz:

  • Eleştiri veya şikayetler söz konusu olabilir.

Rüyada apartmanda kaybolmak doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine inanılır.

Rüyada yüksek katlı apartman görmek bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, rüya sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada apartmanda görmek rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına yorulur.

Rüyada apartman dairesine taşınmak kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada apartmanı yıkamak kişinin sıkıntılarından arınacağına, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada çok katlı apartman görmek alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine inanılır.

Rüyada apartman temizlemek belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni apartmana taşınmak kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments