Rüyada apartmanda görmek

Rüyada apartmanda görmek rahat bir döneme gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, gelirinden yana memnun olacağına, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine delalet eder.

Rüyada apartmanda gördüyseniz:

  • Bazı ikili ilişkilerinizden neler beklediğinizi veya ilişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada apartmana bakmak büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada apartmanın yıkıldığını görmek ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Rüyada bitmemiş apartman görmek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine delalettir.

Rüyada yeşil apartman görmek sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, hayırlı kararlar alacağına rivayet eder.

Rüyada apartmanda kedi görmek uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Rüyada apartmandan atladığını görmek borca batacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına işaret eder.

Rüyada çok yüksek apartman görmek gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine delalet eder.

Rüyada apartman balkonu görmek yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, insanlar tarafından ayıplanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments