Rüyada apartman dairesine taşınmak

Rüyada apartman dairesine taşınmak yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada apartman dairesine taşınmak gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdıkla aranızdaki özel bir problemin dikkatle ele alınması gerekiyor.

Rüyada apartman dairesine taşınmak sevinç ve sürura, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına yorulmaktadır.

Rüyada apartman dairesi görmek kısmetlerinin artacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada apartman dairesi satın almak işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına delalet eder.

Rüyada yeni apartman dairesi görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada apartman daireleri görmek yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yeni daireye taşınmak makbul olandan vazgeçmeyeceğine, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada daireye taşınmak yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine işarettir.

Rüyada apartmana taşınmak maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, güneşli ve güzel günler yaşayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments