Rüyada apartmanı yıkamak

Rüyada apartmanı yıkamak onlarla iyi geçim halinde olacağına, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, ona göre davranacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada apartmanı yıkamak gördüyseniz:

  • Karşıaşabileceğniz engeller, zorluklar sizi engellemekten çok adeta harekete geçmeniz için kamçılıyor.

Rüyada apartmanı yıkamak üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada apartman merdiveni yıkamak huzurun bozulacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada apartman yıkamak evlerin ayrılacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına işaret eder.

Rüyada apartman süpürmek ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada apartmandan atladığını görmek gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada apartmanda kaybolmak duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına inanılır.

Rüyada apartmanda oturmak onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, iyi insanlar ile birlikte olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada apartmandan aşağı atlamak zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments