Rüyada apartman temizlemek

Rüyada apartman temizlemek aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, helal kazanç elde edeceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına tabir olunur.

Rüyada apartman temizlemek gördüyseniz:

  • Affedici olmaya çalışın.

Rüyada apartman temizlemek onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine rivayet eder.

Rüyada çok katlı apartman görmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine yorulur.

Rüyada apartmanın içinde olmak çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada apartmanın en üst katında olmak mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına alamet etmektedir.

Rüyada apartman yıkılmasını görmek kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada apartmandan bakmak ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine işarettir.

Rüyada apartman içi görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına yorulur.

Rüyada apartman yıkılması görmek ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments