Rüyada evli kadına aşık olmak

Rüyada evli kadına aşık olmak huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada evli kadına aşık olmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde, iş birliklerinizde veya ortaklıklarınızda gergin durumlar veya tartışmalar söz konusu olabilir.

Rüyada evli bir kadına aşık olmak lüks, konfor içinde olacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına işaret eder.

Rüyada evli kadına aşık olmak şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada evli birine aşık olduğunu görmek yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine işaret eder.

Rüyada evli bir erkeğe aşık olmak maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına işaret etmektedir.

Rüyada evli adama aşık olmak sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evliyken aşık olmak bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine tabir olunur.

Rüyada aşık olduğun kişiyi evli görmek yalnız kalınacağına, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına rivayet eder.

Rüyada evli bir adama aşık olmak biraz dinleneceğine, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments