Rüyada evliyken aşık olmak

Rüyada evliyken aşık olmak işlerin günden güne artacağına, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, karar vermekte güçlük çekeceğine, mali olarak sıkıntıya düşeceğine tabir olunur.

Rüyada evliyken aşık olmak gördüyseniz:

  • Ruhsal, maddi veya gayrimenkullerinizi ilgilendiren konularda yaratıcı fikirlerle karşı karşıya gelebilirsiniz.

Rüyada evliyken aşık olmak yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, amaçlarına ulaşacağına yorulur.

Rüyada evli adama aşık olmak maddi gücünün her geçen gün artacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına yorulur.

Rüyada aşık olduğun kişiyi evli görmek sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine delalettir.

Rüyada evli bir erkeğe aşık olmak uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evli birine aşık olduğunu görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada evli bir kadına aşık olmak haneye bolluk ve berekete dolacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evli kadına aşık olmak hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına işarettir.

Rüyada evli bir adama aşık olmak alım gücünün zayıflamayacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments