Rüyada evli bir kadına aşık olmak

Rüyada evli bir kadına aşık olmak cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine yorulmaktadır.

Rüyada evli bir kadına aşık olmak gördüyseniz:

  • Ya da daha fazla duygusallaşabiliriz, uyuma isteği duyabiliriz veya rüyalarımızda artış olabilir.

Rüyada evli kadına aşık olmak huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada evli bir kadına aşık olmak sonucun kişi için hayırlı olacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada evli birine aşık olduğunu görmek sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli bir adama aşık olmak masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada evliyken aşık olmak hayatı boyunca hep başarılı olacağına, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada evliyken başkasına aşık olmak verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına işarettir.

Rüyada aşık olduğun kişiyi evli görmek hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına delalet eder.

Rüyada evli bir erkeğe aşık olmak işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments