Rüyada apartman yıkılmasını görmek

Rüyada apartman yıkılmasını görmek zahmete ve derde düşeceğine, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına inanılır.

Rüyada apartman yıkılmasını gördüyseniz:

  • İlişkinizi yönetme potansiyelinizi gösterirken, karşınızdaki kişiyi kıracak davranışlardan sakınmalısınız.

Rüyada depremde apartmanın yıkıldığını görmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, kudret ve destek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada apartmanların yıkıldığını görmek uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına işaret eder.

Rüyada apartman yıkılmasını görmek aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine delalettir.

Rüyada bir apartmanın yıkıldığını görmek kafasına koyduğuna ulaşacağına, yeni bir eve sahip olunacağına yorulur.

Rüyada apartmanların yıkılmasını görmek maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine delalettir.

Rüyada yıkılan apartmanlar görmek onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada apartman yıkıldığını görmek hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, saygısını toplayacağına işarettir.

Rüyada apartmanın yıkıldığını görmek bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments