Rüyada apartmandan bakmak

Rüyada apartmandan bakmak önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, sorunların son bulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, özlem gidereceğine tabir olunur.

Rüyada apartmandan bakmak gördüyseniz:

  • Farklı fikirlerin çatışması, dar görüşlü düşünceler ya da akla düşebilecek kötü fikirler veya kötü düşünen kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada apartmandan aşağı bakmak kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, günahlarının affedileceğine delalet eder.

Rüyada apartmandan bakmak sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, işinde itibar edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada apartmana bakmak dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil apartman görmek yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına alamet etmektedir.

Rüyada apartmanın üst katında olmak ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına delalettir.

Rüyada apartman yapmak yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok yüksek apartman görmek sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine yorulur.

Rüyada bir apartmanın yıkıldığını görmek kafa dağıtacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments