Rüyada evli erkeğin elini tutmak

Rüyada evli erkeğin elini tutmak herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, bazı kişilerin kalbini kıracağına işaret etmektedir.

Rüyada evli erkeğin elini tutmak gördüyseniz:

  • Yanlış anlaşılmaların söz konusu olabilir.

Rüyada evli erkeğin elini tutmak neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına alamet eder.

Rüyada evli kadının elini tutmak buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına tabir olunur.

Rüyada evli birinin elini tutmak sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin erkeğin elini tutmak ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, allah’ın lütufları ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir erkek elini tutmak çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine işarettir.

Rüyada sevdiği erkeğin elini tutmak ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir erkeğin elini tutmak evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına alamet eder.

Rüyada hoşlandığın erkeğin elini tutmak mutluluğun ve kazancın daim olacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments