Rüyada evli kadının elini tutmak

Rüyada evli kadının elini tutmak herkesin dikkatinin çekileceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işarettir.

Rüyada evli kadının elini tutmak gördüyseniz:

  • Uzaklarda bulunan arkadaşlarınızdan alacağınız bir haber isteklerinizi harekete geçirebilir.

Rüyada evli kadının elini tutmak tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada evli erkeğin elini tutmak hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada evli birinin elini tutmak mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadının elini tutmak ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kadın elini tutmak yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada yabancı kadının elini tutmak hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına rivayet eder.

Rüyada yaşlı kadının elini tutmak o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada kadın eli tutmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments