Rüyada sevdiği erkeğin elini tutmak

Rüyada sevdiği erkeğin elini tutmak eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, kazancın az da olsa yitirileceğine, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği erkeğin elini tutmak gördüyseniz:

  • Yatırım amaçlı bir girişiminiz nedeniyle zarara uğrayabilirsiniz.

Rüyada sevdiği erkeğin elini tutmak bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin bir erkeğin elini tutmak işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin erkeğin elini tutmak yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği adamın elini tutmak bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin elini sımsıkı tutmak keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin adamın elini tutmak büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinin kişinin elini tutmak bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, çok güzel çalışmalar yapacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kizin elini tutmak sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments