Rüyada tanımadığı bir erkeğin elini tutmak

Rüyada tanımadığı bir erkeğin elini tutmak yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına yorulur.

Rüyada tanımadığı bir erkeğin elini tutmak gördüyseniz:

  • Harcamalarınızda da artış görüluyor.

Rüyada tanımadığın bir erkeğin elini tutmak aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine işaret eder.

Rüyada tanımadığı bir erkeğin elini tutmak kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine işaret eder.

Rüyada tanımadığı erkeğin elini tutmak zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına inanılır.

Rüyada tanımadığın birinin elini tutmak işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığı birinin elini tutmak işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine delalet eder.

Rüyada tanımadığın bir kızın elini tutmak hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine işaret eder.

Rüyada tanımadığın bir adamın elini tutmak hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir erkekle el ele tutuşmak annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, elinin döneceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments