Rüyada hoşlandığın erkeğin elini tutmak

Rüyada hoşlandığın erkeğin elini tutmak çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın erkeğin elini tutmak gördüyseniz:

  • Geçmişte yaptıklarınız şu an ilerlemenize yardım edebilir.

Rüyada hoşlandığı erkeğin elini tutmak uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına inanılır.

Rüyada hoşlandığın erkeğin elini tutmak dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, işlerin de hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada hoşlandığı kızın elini tutmak onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada hoşlandığın kızın elini tutmak evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, bazı büyük çalışmalar yapacağına delalettir.

Rüyada hoşlandıgın kişinin elini tutmak bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, eksiği kendinde bulacağına rivayet eder.

Rüyada hoşlandığının elini tutmak insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin hedeflediği işi alacağına delalet eder.

Rüyada hoşlandığı kişinin elini tutmak sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına delalet eder.

Rüyada hoşlandığın birinin elini tutmak mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments