Rüyada apartman merdiveni görmek

Rüyada apartman merdiveni görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, güçten düşeceğine, yorulacağına, kötü kişilerle karşılaşacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, özellikle islamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine alamet eder.

Rüyada apartman merdiveni gördüyseniz:

  • Diğerleri için neler yapabileceğinizi biliyorsunuz.

Rüyada apartmanın merdiveninden inmek kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına yorulur.

Rüyada apartman merdiveninden çıkmak yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, bazen işsiz ve aşsız kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada apartmanda merdiven çıkmak rakiplerini yeneceğine, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına delalettir.

Rüyada apartman merdiveni görmek aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada apartman merdiveni çıkmak sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına alamet eder.

Rüyada apartman merdiveninden inmek büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada apartman merdiveni yıkamak bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine delalet eder.

Rüyada apartmandan atladığını görmek emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments