Rüyada apartman merdiveni yıkamak

Rüyada apartman merdiveni yıkamak büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, önemli işler yapacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, hatalarından erken döneceğine, işlerinin açılacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine işaret eder.

Rüyada apartman merdiveni yıkamak gördüyseniz:

  • Yapabileceğinizden fazlasını isteyen kişiler olabilir.

Rüyada apartman merdiveni yıkamak zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada apartman merdiveni çıkmak onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada apartman merdiveninden çıkmak adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine alamet eder.

Rüyada apartman merdiveni görmek bereketli günler geçirileceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine delalettir.

Rüyada apartmanda merdiven çıkmak karısının çok mutlu olacağına, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına delalettir.

Rüyada apartmanın merdiveninden inmek işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, şansının her daim kendisinden yana gideceğine alamet eder.

Rüyada apartman merdiveninden inmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada apartman yıkamak güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Esra

Oturduğum apt merdivenlerini yıkıyorum en son ben yikamistim ruyada ise 1 kat yikadiktan sonra aklıma geliyor sıra bende değil di diyorum ama yine de yıkıyorum

Esra

Teşekkür ederim