Rüyada evli bir kadının yeniden evlendiğini görmek

Rüyada evli bir kadının yeniden evlendiğini görmek kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına tabir olunur.

Rüyada evli bir kadının yeniden evlendiğini gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan ise kalbinizi açmış, ilgilendiğiniz bir insanın hayatınıza girmesini bekliyorsunuz.

Rüyada evli bir kadının yeniden evlendiğini görmek anne baba dualarının alınacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine yorulur.

Rüyada evli kişinin yeniden evlendiğini görmek uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına delalet etmektedir.

Rüyada evli bir erkeğin yeniden evlendiğini görmek sorunların kısa zaman içinde biteceğine, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına işarettir.

Rüyada evli birinin yeniden evlendiğini görmek zenginliğe sahip olunacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada evliyken yeniden evlendiğini görmek yenilgiye uğramış hissedeceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına delalettir.

Rüyada evli bir çiftin yeniden evlendiğini görmek ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evliyken yeniden evlenmek çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine işarettir.

Rüyada evli olduğun kişiyle yeniden evlenmek rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments