Rüyada evli birinin yeniden evlendiğini görmek

Rüyada evli birinin yeniden evlendiğini görmek ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, maddi anlamda feraha ermeye, tabiri caizse ağız tadından olacağına, yeniden bir araya geleceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, kendi işini kuracağına yorulur.

Rüyada evli birinin yeniden evlendiğini gördüyseniz:

  • Umulan yararın veya katılımın sağlanması için anlaşmaların veya üzerinde uzlaşılması gereken konuların tekrar tekrar gözden geçirilerek sonuçlandırılması gerekebilir.

Rüyada evliyken yeniden evlenmek yaptığı hatalardan ders alacağına, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına inanılır.

Rüyada evli birinin yeniden evlendiğini görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine rivayet eder.

Rüyada evli bir erkeğin yeniden evlendiğini görmek işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine alamet eder.

Rüyada evli bir çiftin yeniden evlendiğini görmek işlerin aksayacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine alamet etmektedir.

Rüyada evli kişinin yeniden evlendiğini görmek kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Rüyada evliyken yeniden evlendiğini görmek borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, rızık elde edeceğine delalettir.

Rüyada evli bir kadının yeniden evlendiğini görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada evli olduğun kişiyle yeniden evlenmek verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments