Rüyada evli bir erkeğin yeniden evlendiğini görmek

Rüyada evli bir erkeğin yeniden evlendiğini görmek yeni şeyler keşfedeceğine, huzurunun artacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, işinin gücünün de hep rast gideceğine, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada evli bir erkeğin yeniden evlendiğini gördüyseniz:

  • Ortaklık veya ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda dikatli ilerlemeniz gerekiyor.

Rüyada evli bir erkeğin yeniden evlendiğini görmek başarıyla geleceğine, gönül gözünün açılacağına yorulur.

Rüyada evli bir çiftin yeniden evlendiğini görmek karın artacağına, büyük maddi kayıp verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada evliyken yeniden evlendiğini görmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Rüyada evli bir kadının yeniden evlendiğini görmek kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada evli kişinin yeniden evlendiğini görmek ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, birçok ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Rüyada evli birinin yeniden evlendiğini görmek şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada evliyken yeniden evlenmek aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına işaret eder.

Rüyada evli olduğun kişiyle yeniden evlenmek müşkül durumların üstesinden geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments