Rüyada evli bir çiftin yeniden evlendiğini görmek

Rüyada evli bir çiftin yeniden evlendiğini görmek ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, kişinin evlatlarının artacağına, şansının ve kısmetinin de açılacağına, karamsar ve umutsuz olacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına işaret etmektedir.

Rüyada evli bir çiftin yeniden evlendiğini gördüyseniz:

  • Kendinize manevra alanı yaratmalısınız.

Rüyada evli bir çiftin yeniden evlendiğini görmek borçların ödeneceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada evli bir kadının yeniden evlendiğini görmek iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada evliyken yeniden evlendiğini görmek masrafların bu dönemde artış göstereceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine yorulmaktadır.

Rüyada evli kişinin yeniden evlendiğini görmek uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına alamet eder.

Rüyada evliyken yeniden evlenmek büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, kazancın günden güne düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evli olduğun kişiyle yeniden evlenmek artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada evli bir erkeğin yeniden evlendiğini görmek ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada evli birinin yeniden evlendiğini görmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments