Rüyada bekar kızın kendini hamile görmek

Rüyada bekar kızın kendini hamile görmek pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, malının artmasına, bereketlenmesine, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, iyi ve kolay geçim halinde olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, sermayesinin çoğalacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, çok zor bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bekar kızın kendini hamile gördüyseniz:

  • Bazı konularda hazırlıksız yakalanabilirsiniz veya bazı soruları cevaplamak için size baskı kuran kişiler olabilir.

Rüyada bekar bi kızın hamile olduğunu görmek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada annenin bekar kızının hamile olduğunu görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, büyük kazanç sağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bekar kızın kendini hamile görmek ticarette ilerleyeceğine, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine işarettir.

Rüyada bekar kızın kendini hamile olduğunu görmek hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bekar bi kızı hamile görmek şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine delalettir.

Rüyada bekar kızının hamile olduğunu görmek rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, rahatın ve konforun geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bekar kızı hamile görmek çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada bekar kızın hamile görmek aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments