Rüyada babanın kızını hamile görmek

Rüyada babanın kızını hamile görmek çok para kazanılacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, güven kaybına uğrayacağına, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, kazancını büyük miktarda arttıracağına, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada babanın kızını hamile gördüyseniz:

  • İş ortaklıkları kurabilirsiniz veya insanlarla anlaşmayı gerektiren benzeri her konuda başarılısınız.İşinizle ilgili yeni şeyler öğrenebilir veya yeni sorumluluklar altına girebilirsiniz.

Rüyada babanın kızını hamile olduğunu görmek doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada babanın kızını hamile görmek güzel davetler alacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine alamet eder.

Rüyada kendi kızını hamile görmek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine yorulur.

Rüyada kızını hamile olduğunu görmek ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına delalet eder.

Rüyada küçük kızı hamile görmek kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği kızın hamile olduğunu görmek rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızın hamile olmak ekonomik olarak zayıflayacağına, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına inanılır.

Rüyada annenin kızının hamile olduğunu görmek ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments