Rüyada bir kızı hamile olarak görmek

Rüyada bir kızı hamile olarak görmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kızı hamile olarak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı değiştirebilecek özgüvene sahipsiniz.

Rüyada kızını hamile kadın görmek yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada genc kızın hamile olduğunu görmek elini haramdan uzak tutacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına işarettir.

Rüyada bekar kızı hamile olarak görmek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızın hamile olduğunu görmek çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine inanılır.

Rüyada babanın kızını hamile görmek hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada küçük bir kızın hamile olduğunu görmek hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, giderileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı hamile görmek elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada kızı hamile bırakmak kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments