Rüyada evinin penceresini görmek

Rüyada evinin penceresini görmek rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, problemlerin çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada evinin penceresini gördüyseniz:

  • Başkalarının hayatınızda yapabileceği değişiklikleri hafife almamanız gerekiyor.

Rüyada evin penceresini görmek işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada evin penceresinin kırıldığını görmek bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin penceresinden deniz görmek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına yorulur.

Rüyada evinin penceresinin yıkıldığını görmek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına delalettir.

Rüyada evin penceresi görmek kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin penceresinden çıkmak böylelikle yüzünün güleceğine, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya delalettir.

Rüyada evin penceresinin olmadığını görmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada evinin penceresini görmek insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments