Rüyada evin penceresi görmek

Rüyada evin penceresi görmek onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin penceresi gördüyseniz:

  • Şikayet veya eleştirilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada evin penceresinden atlamak çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, icat yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin penceresinden çıkmak sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına delalettir.

Rüyada evin penceresi görmek üzülmesine dahi gerek olmayacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine alamet eder.

Rüyada evin penceresinin yıkıldığını görmek ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine delalet eder.

Rüyada evin penceresini görmek kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine delalet eder.

Rüyada evin pencerelerini kapatmak kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına delalettir.

Rüyada evin penceresinin kırıldığını görmek yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin pencerelerini değiştirmek büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments